Takim i Ambasadorit Reka me Zëvendëskryeministrin Sadulla Duraku.

Ambasadori Fatos Reka, sot zhvilloj një takim kortezie me z. Sadulla Duraku, Zëvendëskryeministrin dhe Ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive.
Gjatë takimit u diskutua mbi situatën politke në vend, si dhe lidhur me sfidat e reja që ka ky institucion, si dhe implementim konkret të MKO-së.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00