Takim i Mjekësisë në Diasporë

Ministri i Shtetit për Diasporën, z. Pandeli Majko, mbështetur nga Agjencia Kombëtare e Diasporës, do të organizojnë në Tiranë më datë 20 shkurt 2020 “Takimin e Mjekësisë në Diasporë”.
Takimi ka për qëllim të forcojë bashkëpunimin e profesionistëve në Diasporë e në Shqipëri, si dhe promovimin e vlerave në fushën e shëndetësisë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00