Takim kortezie me Ministrin e ri të Shëndetësisë, z. Bekim Sali.

Gjatë ditës së sotme, Ambasador Fatos Reka, zhvilloi një takim kortezie me Ministrin e ri të Shëndetësisë, z. Bekim Sali.
Ambasadori pasi i uroi suksese Ministrit për marrjen e detyrës, nënvizoi faktin që situata për menaxhimin e pandemisë së Covid-19 është një sfidë për të gjitha vendet e rajonit e në këtë drejtim nevojitet një koordinim e bashkëpunim i të gjithë faktorëve relevant në vendet tona, për të përballuar situatën me sa më pak hubje jete, duke aplikuar të gjithë protokollet e standartet e OBSH-së.
Po ashtu Ambasadori kërkoi nga Ministri forcimin e mëtejshëm të bashkëpunimit ndërmjet Ministrive të Shëndetësisë të të dy vendeve tona, në dobi e përfitim të qytetarëve tanë.
Ministri Sali nga ana e tij falenderoi Ambasadorin për vizitën e urimet dhe nënvizoi faktin se gatë drejtimit të tij të dikasterit nga ana e tij, do të bëj të gjithë përpjekjet për forcimin e bashkëpunimit të deritanishëm ndërmjet vendeve tona në fushën e shëndetësisë si dhe menaxhimin sa më të suksesshëm të pandemisë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00