Takim me Ambasadoren e Autralisë

Pas paraqitjes se kredencialeve Presidentit të Republikës së Maqedonisë dje, Ambasadorja e Australise, H.E. Mrs. Ruth Stewart, u prit në një vizite kortezie nga Ambasador Fatos Reka, në ambjentet e Ambasades. Në takim u diskutua mbi situaten politike në Maqedoni, si dhe marredheniet ndemjet te dy vendeve tona.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00