Takim me Drejtoreshën e e Galerisë së Arteve të Maqedonisë së Veriut

Ambasador Fatos Reka, priti në një takim pune Drejtoreshën e Galerisë së Arteve të Maqedonisë së Veriut znj. Dita Starova Qerimi, ku u bisedua për bashkëpunimin e deritanishëm si dhe për projektet e së ardhmes në kulturë ndermjet të dy vendeve tona. Me këtë rast, Drejtoresha Starova, ndreroj edhe me nje çmim mirënjohje Ambasadorin Reka, për ndihmën dhe bashkëpunimin e pasur ndër vite.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00