Takim me Drejtorin e Qendrës Analitike Hulumtuese “Abdilaqim Ademi”

Ambasadori Fatos Reka, zhvilloj një takim me Drejtorin e Qendrës Analitike Hulumtuese “Abdilaqim Ademi”, z. Izet Mexhiti. Ambasadori Reka dhe z. Mexhiti kanë biseduar për zhvillimet politike në vend dhe rajon, marrëdhëniet ndër fqinjësore, procesin e integrimit në strukturat euro-atlantike, NATO dhe BE, dhe në veçanti biseduan për funksionimin e Qendrës Analitike Hulumtuese “Abdilaqim Ademi”. Z. Mexhiti e ka informuar Ambasadorin Reka për aktivitetet e realizuara të Qendrës gjatë vitit të kaluar dhe ato që janë në plan të realizohen gjatë këtij viti.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00