Takim me Kryeministrin Z. Oliver Spasovski

Ambasador Fatos Reka zhvilloi një takim kortezie me Kryeministrin e ri, z. Oliver Spasovski, për ti uruar deyrën e re dhe njëkohësisht për ti dorëzuar edhe ftesën për pjesëmarrje në Konferencën e Donatorëve.   
Në takimin u bisedua mbi nevojën, që paralelisht me angazhimet dhe pritjet e secilit shtet për hapa në integrimet europiane, të vazhdohet edhe bashkëpunimi rajonal ekonomik që është në interes të drejtpërdrejtë të të gjithë qytetarëve në rajon.
Në takimin, u bisedua edhe për zhvillim të mëtejshëm të marrëdhënieve të mira miqësore mes të dyja shteteve, si kontribut dhe drejtë zhvillimit të mirë rajonal dhe në pjesën e vlerave europiane.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00