Takim me Kryetaren e Komunës së Haraçinës

Takim miqesor sot ne Komunen e Haracines me Kryetaren znj. Milikije Halimi e cila na informoi per vizionin e saj per investime e permiresimin e jetes se banoreve, si dhe mundesi per bashkepunim e binjakezim me Bashki ne Shqiperi

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00