Takim me Kryetarin e Gjykatës Kushtetuese

Ambasador Fatos Reka u takua me Kryetarin e Gjykatës Kushtetuese së Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Sali Murat dhe gjykatësit Osman Kadriu e Naser Ajdari, ku u bisedua për thellimin e bashkëpunimit me homologët në Republikën e Shqipërisë, me fokus pavarësinë e gjyqësorit e mbrojtjen e të drejtave të njeriut.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00