Takim me Kryetarin e Zhelinës

Ambasador Fatos Reka, zhvilloi një takim kortezie me Kryetari e Komunës së Zhelinës, z. Blerim Sejdiu, duke e uruar për rizgjedhjen e tij si i pari i komunës së Zhelinës.
Gjatë takimit u diskutua mbi situatën politike aktuale në RMV si dhe mbi mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet pushteteve lokale në të dy vendet tona, duke shrytëzuar sa më shumë mundësit që jepen nga BE-ja nëpërmjet fondeve IPA.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00