Takim me Ministrin e Brendshëm

Ambasador Fatos Reka zhvilloi një takim kortezie me Ministrin e ri të Punëve të Brendshme, z. Nakje Chulev, për ti uruar deyrën e re.
Në takimin u bisedua mbi nevojën, që paralelisht me angazhimet dhe pritjet e secilit shtet, të vazhdohet edhe bashkëpunimi në luftën kundër krimit të organizuar dhe terrorizmit.
Ministri Chulev, informoi edhe mbi nevojën e organizimit të zgjedhjeve të ndershme dhe të drejta, si një parakusht për të adresuar Republikën e Maqedonisë së Veriut, drejt familjes euro-atlantike.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00