Takim me Ministrin e Bujqësisë, z. Arjanit Hoxha

Gjatë ditës së sotshme, Ambasador Fatos Reka zhvilloi një takim me Ministrin e ri të Bujqësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Arjanit Hoxha.
Ambasador Reka e uroi për detyrën e re, si dhe shprehu gadishmërinë e rritjes së bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve tona në fushën e bujqësisë, si dhe shkëmbi i eksperiencave në sektore të caktuar të bujqësisë.
Ministri Hoxha, falenderoi për urimet si dhe shprehu gadishmërin e tij që nivelet e bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve gjatë drejtimit të tij, do të kenë ngritje, jo vetëm si një nevojë e shtetasve tanë, por edhe si një qëllim i përbashkët në eksportin e produkteve drejt tregjeve europiane.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00