Takim me Ministrin e Financave z. Fatmir Besimi

Ambasador Fatos Reka zhvilloi një takim kortezie me Ministrin e Financave, të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Fatmir Besimi.
Ambasador Reka e uroi për detyrën e re, si dhe u bisedua mbi mundësinë e bashkëpunimit ndërmjet dy ministrive të financave në shkëmbimin e eksperincave në fushën e e investimeve dhe legjislacionit të BE-së, si dhe përparësia e infrastrukturës rrugore dhe hekurudhore që lidhin të dy vendet tona, në mënyrë të veçantë, përdorimi i fondeve të BERZH, si në vazhdimin e rrugës së Arbërit në territorin maqedonas, Strugë –Qafë Thanë-Elbasan dhe Kërçovë Gostivar.
Ministri Besimi, falenderoi për urimet si dhe shprehu gadishmërin e tij që nivelet e bashkëpunimit ndërmjet ministrive të Financave gjatë drejtimit të tij, do të kenë ngritje dhe një bashkëpunim sa më të mirë, gjë që duhet të pasqyroi edhe nivelin e raporteve ndërmjet dy vendeve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00