Takim me Ministrin e Punëve të Jashtme, z. Bujar Osmani

Ambasador Fatos Reka, zhvilloi një takim kortezie me Ministrin e Punëve të Jashtme, z. Bujar  Osmani,  ku i përcolli urimet dhe mesazhin e Ministrin në Detyrë, z. Gent Cakaj për detyrën e re.
Gjatë takimit u bisedua mbi raportet shume të mira ndërmjet dy shteteve, si dhe mundësit e rritjes së mëtejshme të bashkëpunimit si dhe bashkëpunimi i ndërsjellt për rrugëtimin e përbashkët drejt antarësimit në familjen europiane.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00