Takim me Rektorin e Universitetit të Europës Juglindore

Në kudër të çeljes së vitit të ri akademik, Ambasador Reka, zhvilloj një takim me Rektorin e ri të Universitetit të Europës Juglindore, Profesorin Abdylmenaf Bexheti për ti uruar suksese e mbarsi në detyrën e re, si dhe për të diskutuar për bashkëpunimin dhe shkëmbimin e pervojave të përparuara në fushën e arsimit të lartë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00