Takim me Sekretarin Shteteror te MPJ Ambasador Viktor Dimovski,

Në kuadër të thellimit të bashkëpunimit ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së MAqedonisë, Ambasadori Fatos Reka u takua me Sekretarin Shtetëror të Ministrisë së Punëve të Jashtme,  Ambasador Viktor Dimovski, ku në fokus të bisedimeve ishte koordinimi i zbatimit të vendimeve të Komisioneve të mirembajtjes së shenjave kufitare  si dhe  avancimi dhe zbatimit e projektit të përbashkët  «One Stop Shop », në pikën kufitare të Qafë Thanës.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00