Takim me Shefen e Misionit të OSBE-ODIHR

Më datë 30 qershor, Ambasadori Fatos Reka priti në një takim Shefen e Misionit Vëzhgues të OSBE-ODIHR për zgjedhjet e 15 korrikut në RMV, znj. Laima Andrikiene, me të cilin biseduan e shkëmbyen mendime rreth situatës politike parazgjedhore në vend, si dhe çështje të tjera lidhur me administrimin e zgjedhjeve, rregjistrin e votuesve, fushatat e partive politike, mbulimin mediatik, rolin e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, si dhe çështje të tjera lidhur me mbarëvajtjen e zgjedhjeve, për të qënë ato te ndershme, të lira e konform standarteve të OSBE/ODIHR. Misioi vezhgues ka mberritur në RMV më 22 qershor dhe do të qendrojë deri më 23 korrik.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00