Takim me Zëvendëskryeministrin z.Artan Grubi

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Fatos Reka, sot zhvilloi një takim kortezie me Zëvendëskryeministrin dhe Ministrin për Sistem Politik, z. Artan Grubi, ku i përcolli urimet për detyrën e re si dhe u bisedua për thellimin e marrëdhënieve dypalëshe, mbledhjen e përbashkët të dy qeverive e projekteve infrastrukturore, kulturore dhe ekonomike

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00