Takimi i Ambasadorit Reka me Ministrit Nuredini.

Ambasadori  Fatos Reka u takua me Ministrin e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapsinor z. Naser Nuredini.
Takimi u përqëndrua në bashkëpunimin e suksesshëm midis dy vendeve në fushën e mbrojtjes së mjedisit deri tani, me synim ky bashkëpunim duhet të vazhdojë edhe më tej.
Në takim, Ministri Nuredini theksoi se në periudhën e ardhshme, theksi duhet të vihet në zhvillimin dhe zbatimin e projekteve të bashkëpunimit ndërkufitar të financuara nga Bashkimi Europian, të cilat do të ndikojnë në përmirësimin e gjendjes së mjedisit në të dy vendet.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00