TOP 100

Oda Ekonomike e Maqedonisë Verperëndimore (OEMVP), grupim i bizneseve kryesisht shqiptare zhvilloi ceremonin e përvitshme “Top 100”, në vlerësim të bizneseve me performancë më të mirë gjatë vitit 2021. Pavarësisht pandemisë së Covid-19 e krizës ekonomike, bizneset e kësaj Ode paten rezultate ekonomike me fitim, shtim të numërit të të punësuarve, si dhe ndikim në ekonominë e vendit.
Në ceremoni ishin të pranishëm anëtarë të OEMVP, përfaqësues të bizneseve nga Shqipëria e Kosova, Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë z. Nikolin Jaka, si  dhe Ambasador I Republikës së Shqipërisë z. Fatos Reka.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00