Vizitë në Komunën e Resnjes

Vizite kortezie në Komunën e Resnjes, per ti uruar detyren Gradonacallnik Zivko Gosharevski dhe per te bashkerenduar e gjetur rruge per projekte te perbashketa nderkufitare ndermjet te dy vendeve tona, aq me teper per rendesine nderkombetare qe Prespa mori pas 17 qershorit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00