Vizitë pranë monumentit të Heroit tonë Kombëtar, Gjergj Kastriot Skënderbeu.

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, z. Gramoz Ruçi vendosi një kurorë në monumentin e Gjergj Kastrioti Skënderbeut në Shkup. Duke vlerësuar figurën e heroit tonë kombëtar, z. Ruçi nënvizoi se viti mbarëkombëtar i Skënderbneut ishte një moment për të reflektuar, punuar e kontribuar më shumë për zhvillimin, unitetin, progresin, qytetërimin dhe europianizimin e Shqipërisë dhe të shqiptarëve, kudo ku jetojnë

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00