Xhaferi i shkruan Ruçit: Edhe me ndihmën tuaj, shqiptarët e RMV, po bëhen faktorë të rëndësishëm në fuqizimin e shtetit demokratik dhe europianizimin e vendit

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi, i ka drejtuar sot një letër falenderimi Kryetarit të Kuvendit, z. Gramoz Ruçi.
 
Duke falenderuar Kryetarin e Kuvendit të Shqipërisë për urimet me rastin e rizgjedhjes, z. Xhaferi shkruan se “Përkrahja juaj nuk na ka munguar asnjëherë dhe me  ndihmën tuaj, shqiptarët e Maqedonisë së Veriut, ngadalë por të sigurt, po bëhen faktorë të rëndësishëm në fuqizimin e shtetit demokratik dhe europianizimin e vendit. Falë bashkëpunimit të shkëlqyeshëm gjatë mandati të kaluar, arritëm ta fuqizojmë lidhjen Tiranë-Shkup dhe ky bashkëpunim nuk do të mungojë as mandatin e ardhshëm katërvjeçar. Ju falenderoj për ftesën dhe shpresoj të shihemi së shpejti në Tiranë.”, shkruan në letrën e tij drejtuar Kryetarit të Kuvendit Gramoz Ruçi, Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi, i cili e ka bërë publike këtë letër edhe në rrjetet sociale.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rr.Slavej Planina, nr.2
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel / Fax

Tel: +389 2 3246726
Fax: +389 2 3246727
Vetëm për emergjenca:
+38975376896

E-MAIL

embassy.skopje@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Zyra Konsullore
10:00-14:00