Intervistë e ambasadorit në RTV-Radio Slovenija

 

datën 16 shkurt ambasadori Pëllumb Qazimi dha intervistë për gazetaren Lidija Petković, RTV - Radio Slovenija. Gjatë intervistës u prezantua Shqipëria historike, kulturore, turistike, Shqipëria si anëtare e NATO-s dhe si vend kandidat për anëtarësim BE. Temë e veçantë ishte edhe bashkëpunimi ndërmjet Shqipërisë dhe Sllovenisë dhe fushat ku bashkëpunimi duhet thelluar tej. Me theks veçantë u trajtuan mundësitë turistike ofron Shqipëria. Emisioni shoqërohet me këngë shqiptare isopolifonisë, këngë qytetare shkodrane e korçare dhe këngë muzikës lehtë shqiptare. fund intervistës gjuhët angleze, sllovene dhe shqip ftohen qytetarët sllovenë vizitojnë e provojnë përvojën shqiptare pushimeve. Emisioni zgjat rreth 60 minuta dhe është gjuhën angleze.

 
 

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00