Lubjana-Kryeqyteti i gjelbërt Evropian për vitin 2016 - Në ngjarjet festive merr pjesë edhe Kryetari i Bashkisë Tiranë

datën 10 mars Lubjanë u zhvilluan veprimtaritë kushtuar titullit Lubjana ka fituar për vitin 2016 si kryeqyteti i gjelbërt i Evropës. Me ftesë Kryetarit Bashkisë Lubjanë Zoran Jankovič, mori pjesë edhe Kryetari i Bashkisë Tiranë Erion Veliaj. Veprimtaritë kulmuan me ceremoninë zyrtare mbrëmjen e datës 10 mars, ku përveç ftuarve nga vende tjera dhe Komisioni Evropian, merrnin pjesë edhe autoritetet e larta shtetërore dhe qeveritare sllovene. Zoti Veliaj, u takua me Kryetarin e Bashkisë Lubjanë dhe ka zhvilluar bashkëbisedime me homologët e tij nga kryeqytete ndryshme evropiane. Kryetari i Bashkisë Tiranës ftoi Kryetarin e Bashkisë Lubjanës për vizituar Tiranën.

Ljubljana becomes the Green Capital City of Europe-2016. In Ljubljana on 10 March were held the official events celebrating the title Green Capital City of Europe for 2016. Erion Veliaj, Mayor of Tirana, took part in those events.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00