Intervistë e ambasadorit Pëllumb Qazimi dhënë Radio Si Lubjanë

Shqipëria, çfarë përfaqëson, veçantat e saj dhe çfarë ofron ajo.

Lutemi ndiqeni linkun e mëposhtëm
Online mund ta ndiqni edhe me datë 17 mars , ora 21.00.

Dëgjim këndshëm!

http://radiosi.eu/shows/come-away-with-me/article/Come-away-with-meto-Albania/

 

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00