Vizitë në kompaninë LITOSTROJPOWER, Lubjanë

datën 25 mars, ambasadori Pëllumb Qazimi vizitoi kompaninë sllovene LITOSTROJPOWER Lubjanë. Ai u prit takim nga Marko Tandler, drejtor i përgjithshëm dhe kryetar i bordit drejtorëve kompanisë. Vizita u realizua bashku me Janez Podobnik, president i ECPD-së, me cilësinë e bashkëorganizatorëve tryezës rrumbullakët kushtuar bashkëpunimit Shqipëri-Slloveni, zhvilluar Lubjanë datën 4 mars 2016.

Gjatë takimit u prezantua profili i kompanisë, si kompania me e njohur sllovene fushën e ndërtimit hidrocentraleve, përfshi edhe përmirësimin e anës teknologjike tyre. Kompania LITOSTROJPOWER është e pranishme rreth 60 vende, gati gjithë kontinentet. Për tepër, kjo kompani jo vetëm ndërton hidrocentrale, por është prodhuese e gjithë pjesëve teknologjike. Gjithshka për këtë kompani është "Made in Slovenia". Mandej u vizituan edhe mjediset prodhuese.

Kompania LITOSTROJPOWER u tregua shumë e interesuar për hyrje tregun shqiptar përmes projekteve ndërtimit hidrocentraleve, hidrovoreve nëpërmjet sistemit pompave ujit, etj. Kontaktet dhe komunikimi me kompaninë do jenë qëndrueshme.

https://www.facebook.com/Ambasada-Shqiptare-n%C3%AB-Slloveni-713951748659294/

 

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00