Ambasadori Pëllumb Qazimi merr pjesë në tryezën e rrumbullakët kushtuar të Ardhmes së Evropës “V4+Slovenia”

Ambasadori Pëllumb Qazimi mori pjesë në tryezën e rrumbullakët kushtuar të Ardhmes së Evropës “V4+Slovenia”.
 
Veprimtaria u bashkëorganizua nga Universiteti “Nova Univerza” dhe Ambasada e Hungarisë në Slloveni, me folës nga katër vendet e grupit të Vishegradit dhe Sllovenia.
 
U diskutuan sfidat dhe prioritetet me të cilat përballet Evropa, si edhe zgjerimi i BE-së me vendet e Ballkanit Perëndimor, Partneriteti Lindor, etj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00