Pjesëmarrje në veprimtarinë "Planica Bashkon"

datën 26 shkurt ambasadori Pëllumb Qazimi i ftuar nga europarlamentarët sllovenë Igor Šoltes dhe Franc Bogovič, ishte pjesëmarrës veprimtarinë "Planica Bashkon" bashkë-drejtuar prej tyre dhe organizuar Kranjska Gora-Planica Nordijski Center. Mernin pjesë përfaqësues institucioneve qendrore, drejtues pushtetit vendor, parqeve kombëtare, sportit, turizmit, si dhe përfaqësues shoqërisë civile. Synimi i veprimtarisë ishte sjellja bashku e natyrës, turizmit, komuniteteve lokale dhe sportit, me njëjtin objektiv-shërbimin ndaj njerëzve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00