Pritje vjetore e Dhomës Sllovene të Tregtisë dhe Industrisë për ambasadorët dhe këshilltarët ekonomikë

pasditen e datës 26 janar Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Sllovenisë organizoi pritjen vjetore me ambasadorët dhe këshilltarët ekonomikë akredituar Republikën e Sllovenisë. pranishmit i përshëndetën dhe informuan Samo Hribar Milič, menaxher i përgjithshëm i Dhomës dhe Ante Milenoj, drejtor i departamentit marëdhënieve ndërkombëtare. Ambasadori Pëllumb Qazimi ishte pjesëmarrës veprimtari, si dhe zhvilloi takime e bashkëbisedime me drejtuesit e Dhomës Sllovene Tregtisë dhe Industrisë me synimin e inkurajimit dhe përmirësimit mëtejshëm lidhjeve e bashkëpunimit ekonomik ndërmjet Shqipërisë dhe Sllovenisë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00