AMBASADA E RSH–së PRANË SELISË SË SHENJTË PËRKUJTON NË VATIKAN 25-VJETORIN E VIZITËS SË SHËN GJON PALIT II NË SHQIPËRI

Më datë 29 Maj 2018, me iniciativë të Ngarkuarës me Punë, znj. Majlinda Dodaj, Ambasada e Rsh-së pranë Selisë së Shenjtë, zhvilloi në Vatikan një aktivitet për të përkujtuar 25-vjetorin e Vizitës Apostolike në Shqipëri të Papa Shën Gjon Palit II. Ky, aktivitet, mblodhi në Vati

 

TAKIM I TË NGARKUARIT ME PUNË NË SEKRETARINË E SHTETIT.

E Ngarkuara me Punë, znj. Majlinda Dodaj u prit në një takim në Sekretarinë e Shtetit të Vatikanit, nga Imzot Antoine Camilleri – Nënsekretar për Raportet me Shtetet, si dhe nga Imzot Giovanni Gaspari – Përfaqësuesi i Sekretarisë së Shtetit për Ballkanin. Në fokus të bisedimeve, s

 

MESHA NË NDERIM TË SKËNDERBEUT NË KISHËN E SHQIPTARVE

Më datë 28 janar 2018, në Kishën e Shën Gjonit të Malvës në Trastevere Ambasada e RSH-së në Vatikan në bashkëpunim me Dom Pasquale Ferraro – Kordinator Kombëtar i Katolikëve Shqiptar në Itali, organizuan Meshën e Shenjtë, në nderim të Heroit Kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbe

 

KONFERENZA "RRËNJËT EVROPIANE TË SHQIPËRISË SË GJERGJ KASTRIOT SKËNDERBEUT".

Më datë 26 janar 2018 Ambasada e RSh-së në Vatikan inauguroi “VITIN MBARËKOMBETARE TE SKENDERBEUT” me Konferencën “ RRËNJËT EVROPIANE TË SHQIPËRISË SË GJERGJ KASTRIOT SKËNDERBEUT” e cila u mbajt në prestigjozen “Sala Zuccari” të Senatit të Republikës Italiane. Konferen

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Via ottaviano 43, Scala B,
interno 3, 00192 Roma, Italia

Tel / Fax

Tel: +39 06 39721599
Fax: +39 06 39038231
Nr. i emergjences: +39 06 39721599

E-MAIL

embassy.vatican@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00