Takimi i Sekretarit të Shtetit, Kardinal Pietro Parolin me Krerët e Misionit të akredituar pranë Selisë së Shenjtë.

Me datë 22 qershor 2017, në orën 19:00, në ambientet e Casina Pio, në Vatikan, Krerët e Misionit të akredituar pranë Selisë së Shenjtë u pritën nga Sekretari i Shtetit të Vatikanit, Karidinal Pietro Parolin, në takimin tradicional i cili zhvillohet çdo vit.
Fjala përshëndetëse u mbajt nga Kardinali Parolin si dhe Dekani i Trupit Diplomatik, z. Armindo F. Espirito Santo Vieira.
Në këtë ceremoni ishte e pranishme dhe e Ngarkuara me Punë , Znj. Majlinda Dodaj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Via ottaviano 43, Scala B,
interno 3, 00192 Roma, Italia

Tel / Fax

Tel: +39 06 39721599
Fax: +39 06 39038231
Nr. i emergjences: +39 06 39721599

E-MAIL

embassy.vatican@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00