Takim me temë : "Roli i Europës në botë, parë nga perspektiva e saj e brendëshme dhe e jashtme"

Takim i Konsullit të Përgjithshëm Z. Arten Hanku, me Ministrin e Drejtësisë dhe Europës, të Landit Baden-Württemberg, Z. Guido Wolf. Në këtë takim me temë : "Roli i Europës në botë, parë nga perspektiva e saj e brendëshme dhe e jashtme", morën pjesë 12 Konsuj të Përgjithshëm t

 

N J O F T I M!!!

TË NDERUAR QYTETARË!   Ju njoftojmë se Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë me rastin e Krishlindjeve dhe Vitit të RI qëndron e mbyllur në datat   25 DHJETOR 2018- Krishlindjet Katolike; 26 DHJETOR 2018- Krishlindjet Katolike; 1 JANAR 2019- Vitit i RI; 2 JA

 

KONCERT GALA ME RASTIN E FESTËS KOMBËTARE

Në datën 18 nëntor, me rastin e Festës Kombëtare, një Koncert madhështor i Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve Popullore, organizuar nga Konsullata e Përgjithshme në Mynih, në sallën prestigjioze të teatrit Künstlerhaus, me pjesëmarrjen e Presidentes së Qeverisë së Bavaris

 

Vizita e Presidentit të Republikës z.Ilir Meta në Qendrën George C.Marshall-24 tetor 2018

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Zoti Ilir Meta, ishte i ftuar në datën 24 tetor 2018, në Qendrën George C. Marshall në Garmisch-Partenkirchen /Bayern, ku mbajti Prezantimin me titull : "Shqipëria dhe Integrimi Euro-Atllantik në Ballkan".

 

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
Ehrenbreitsteiner strasse 28, 2 OG, 80993 München

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00-12:00
14:00-16.30