Njoftim

Të nderuar qytetarë,

 

Ju informojmë se duke filluar nga data 15 korrik 2019, adresa e re e Ambasadës së Shqipërisë në Belgjikëdo të jetë:

Avenue Louise 179, 1000 Bruxelles

Duke filluar nga kjo datë, shërbimet konsullore për publikun do të ofrohen në adresën e sipërpërmendur, sipas takimeve të marra përmes aplikimeve tuaja nga portali e-Albania.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Avenue Louise 179,
1050 Bruxelles

Tel / Fax
 
Tel. + 32 2 640 14 22
 
Fax + 32 2 640 28 58 

Kontakt Urgjence

+32 48 54 01 237

Ky numër mund të përdoret vetëm në rast urgjence.

Abuzimi me këtë numër ju ngarkon me përgjegjësi ligjore

SHËRBIMI KONSULLOR

Aplikikm për Pasaporta dhe Karta ID e hënë, e martë dhe e mërkurë

10:00 - 14:00

Aplikime për shërbime të tjera:

e hënë-e premte:

10:00-14:00

* Shërbimi konsullor është i mbyllur në ditët e pushimeve zyrtare shqiptare:

5 sht 2023, 28 nën 2023, 29 nën 2023, 8 dhj.2023, 25 dhj 2023