Ambasadori z. Teneqexhiu zhvilloi një vizitë në ambjentet e muzeut Min-On.

Ambasadori z. Teneqexhiu zhvilloi një vizitë në ambjentet e muzeut Min-On. Thellimi i bashkëpunimit midis ambasadës dhe organizates Min-On ishte tema kryesore e bisedimit. Ambasadori z.Teneqexhiu e siguroi Zotit Kazuto Ito Presidentin e organizates, se prurja e artisteve shqiptare në Japoni do të pasurojë dhe thelloje edhe më tej marredhëniet miqesore midis dy vendeve. Hapi i radhes do të jetë krijimi i nje ditari dixhital në website te Min-On, ku do të permbajë te dhena kyce dhe nje album fotografish te Shqiperise te përzgjedhura me kujdes nga ambasada.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00