Nen kujdesin e Ambasades të RSH-së në Tokio, znj. Sato,Presidente e Organizatës Ndërkombëtare e Shkëmbimeve Kulturore (IEO),se bashku me 6 anetare te Organizates vizitoi vendin tone ne fund te muajit Qershor.

Nen kujdesin e Ambasades të RSH-së në Tokio, znj. Sato,Presidente e Organizatës Ndërkombëtare e Shkëmbimeve Kulturore (IEO),se bashku me 6 anetare te Organizates vizitoi vendin tone ne fund te muajit Qershor. IEO u njoh nga afer me perhapjen e kultures dhe gjuhes japoneze,ne Shqiperi. Miqte vizituan gjithashtu edhe ambientet e Kryeministrise.
Aktivitete te perbashketa do te jene ne rend te ketij viti.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00