Informacion mbi funksionimin e Konsullates se Pergjithshme te RSH-se ne Mynih.

Të nderuar qytetarë, ju njoftojmë se Konsullata e Përgjithshme shqiptare në Mynih, ka filluar veprimet konsullore direkte për qytetarët shqiptarë me banim në Gjermani.
Ju sjellim në vëmendje se Konsullata në Mynih mbulon landet: Bavari, Baden Würtemberg, Saarland dhe Rheinland Pfalz.
Adresa e Konsullatës është: Ehrenbreitsteinerstrasse 28, 80993 München. 
Oraret e pritjes për qytetarët janë si në vijim: E Hënë - E Enjte 9.00 - 12.00 dhe 14.00 - 16.30.
Kontakte
Tel. +49 (0) 89 922 84 524
Fax. +49 (0) 89 922 84 523
Tel. Emergjencës : +49 152 37913997.
 
Informacion më të detajuar mbi Konsullatën tonë dhe veprimet konsullore, mund të merrni në faqen e saj web :
http://www.ambasadat.gov.al/munich-consulate/
https://www.facebook.com/AlbaniainMunich/

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 2593040

Nr. i emergjences: +49 174 8619587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë - E premte
09:00 - 17:00
Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.30 - 13.00