3. Ministri Igli Hasani në Konferencën për Mbrojtjen Kibernetike të zhvilluar nga NATO në Berlin.

Në datën 09.11.23 në Berlin u zhvillua Konferenca e Mbrojtjes Kibernetike organizuar nga #NATO dhe Ministria e Jashtme Federale Gjermane Auswärtiges Amt, ku Ministri Igli Hasani ishte i ftuar si panelist përkrah homologëve të shteteve të ndryshme Evropiane duke përfshirë homologen Gjerm

 

Samiti i III i Diasporës Shqiptare: Nga Diaspora në Atdhe!

Nën kujdesin e Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, z. Edi Rama, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme ka kënaqësinë t’ju ftojë në Samitin e III të Diasporës, i cili do të zhvillohet më datat 22-23 nëntor 2023, në Tiranë. Krenar që tashmë kemi ndërtuar një

 

Njoftim

Të nderuar qytetarë, Në vijim të aplikimeve në portalin e-albania.al për shërbime konsullore, ju njoftojmë se në sektorin konsullor të Ambasadës së RSh në Berlin nuk është e mundur të ofrohen shërbimeve konsullore me prezencë fizike të shtetasve në ambasadë,

 

NJOFTIM MBI ZGJATJEN E VLEFSHMËRISË SË PASHAPORTAVE QË SKADOJNË NË VITIN 2020

AMBASADA INFORMON TË GJITHË SHTETASIT SHQIPTAR QË JETOJNË NË GJERMANI SE: AFATI I VLEFSHMËRISE SË PASHAPORTAVE TË SHTETASVE SHQIPTARË QË PËRFUNDON BRENDA VITIT 2020, ZGJATET DERI NË 31 DHJETOR 2020. Ambasada e RSH në Berlin do të njoftojë institucionet Gjerm

 

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Ambasada e RSH-së në Berlin - Botschaft der Republik Albanien

Sektori Konsullor

!!! Për pyetje rreth takimeve në Ambasadë, aplikimeve për leje kalimi, pasaporta, karta ID, humbje të dokumenteve, prokura, deklarata noteriale, nënshtetësi shqiptare, lindje, martesa, etj., si dhe për informacione të ndryshme:

Tel +49 30 25942013
Tel +49 30 81816894

Nr. i emergjencës

!!! Për rastet urgjente si vdekje, aksidente, ndalime/arrestime:

Mobile +49 174 8619587

Sektori Politik dhe Administrativ

Tel. +49 30 25942014
Tel: +49 30 25942015
Fax +49 30 25931890

PËR ÇËSHTJE KONSULLORE LUTEMI DREJTOHUNI NË ADRESËN E POSTËS ELEKTRONIKE ZYRTARE

konsullata.berlin@mfa.gov.al

PËR ÇËSHTJE KONSULLORE LUTEMI DREJTOHUNI NË ADRESËN E POSTËS ELEKTRONIKE ZYRTARE

E-MAIL

konsullata.berlin@mfa.gov.al

Orari zyrtar i Ambasadës

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00
E premte
09:00 - 14:00

Orari zyrtar për

Zyrën Konsullore


E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.00 - 13.00