Cakaj – Sarrazi: BE të mbajë premtimin për çeljen e negociatave.

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme zhvilloi një takim miqësor me Raportuesin për Shqipërinë në Komitetin për Çështjet Evropiane në Bundestag, përfaqësuesi i Partisë së Gjelbër, Manuel Sarrazi. Në takim, Ministri në Detyrë Cakaj shprehu vlerësimin e tij

 

Ministri në Detyrë Cakaj në takimet me faktorin politik shqiptar në Malin e Zi: Zgjedhjet në Tuz, mesazh i shkëlqyer i bashkimit të shqiptarëve

Gjatë vizitës në Malin e Zi, Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, zhvilloi edhe një takim me të gjithë përfaqësuesit e faktorit politik shqiptar në vendin fqinj. Ministri në Detyrë u ndal të zhvillonte takime dypalëshe me Kryetarin e Këshillit Kombëta

 

Takim me Zëvendës Prefektin e Qarkut Trikalla, z. Christos Michalakis dhe Zëvendës Prefekti i Turizmit, Kulturës dhe Mësimdhënies në Prefekturën e Thessalisë Z. Giannis Boutinas

Më datë 08 Janar 2018, Zëvendës Prefekti i Qarkut Trikalla, z. Christos Michalakis dhe Zëvendës Prefekti i Turizmit, Kulturës dhe Mësimdhënies në Prefekturën e Thessalisë Z. Giannis Boutinas pritën në ambientet e Qarkut Rajonal Trikalla, Konsullen e Përgjithshme të Republikës së Sh

 

Takim me Zëvendës Prefektin e Qarkut Trikalla, z. Christos Michalakis dhe Zëvendës Prefekti i Turizmit, Kulturës dhe Mësimdhënies në Prefekturën e Thessalisë Z. Giannis Boutinas

Më datë 08 Janar 2018, Zëvendës Prefekti i Qarkut Trikalla, z. Christos Michalakis dhe Zëvendës Prefekti i Turizmit, Kulturës dhe Mësimdhënies në Prefekturën e Thessalisë Z. Giannis Boutinas pritën në ambientet e Qarkut Rajonal Trikalla, Konsullen e Përgjithshme të Republikës së Sh

 

Adresa

Tsimiski 43, TK 54623
Thesaloniki-Greece

Tel / Fax

Tel. 0030 2310257598
Fax.0030 2310 222571

E-MAIL

consulate.thesaloniki@mfa.gov.al