Shqipëria mori pjesë në Panairin Ndërkomëtar të Turizmit, Kiev, 11 – 13 maj 2021.

Më 11-13 Maj 2021 në IEC ( International Exhibition Center ) Kiev u zhvillua panairi ndëkombëtar IUTT ( International Ukrainian Turism and Travel ) ku mori pjesë edhe Shqiperia me një stendë të saj, me perfaqesues nga AKT ( Agjensia Kombetare e Turizmit ) dhe dy operatorë turistikë . Gjithashtu, në ambjentet e Panairit u dhanë intervista nga Shefi i Misionit Kiev, z. Fation Peni dhe Konsulli i nderit i Ukrianes ne Shqiperi, z. Bledi Bajraktari, për promovimin e turizmit ne Shqiperi dhe masat e marra nga autoritetet shqiptare për të lehtesuar sezonin turistik në Shqiperi. Në këtë kontekst, kompania ajrore ukrainase Sky-Up, ka filluar fluturimet direkte Kiev – Tirane - Kiev dy herë në javë, që nga 25 Prill 2021.

Adresa

...
....
....

Tel / Fax

....
...
....
Fax. ....

E-MAIL

....

Orari zyrtar

....
...
....
....