Vizitë në fshatin Divinske në Zaporozhia – Ukrainë

Me rastin e 160 vjetorit të themelimit të fshatit Divinske në Zaporozhia-Ukraine, nga familje shqiptare, më 20 qershor 2021, z. Fation Peni, Shef i Misionit Diplomatik shqiptar në Ukrainë, së bashku me Konsullin e nderit të Shqiperisë në Ukraine, z. Shahin Omarov, morën pjesë në ceremon

 

Vizitë në fshatin Divinske në Zaporozhia – Ukrainë

Me rastin e 160 vjetorit të themelimit të fshatit Divinske në Zaporozhia-Ukraine, nga familje shqiptare, më 20 qershor 2021, z. Fation Peni, Shef i Misionit Diplomatik shqiptar në Ukrainë, së bashku me Konsullin e nderit të Shqiperisë në Ukraine, z. Shahin Omarov, morën pjesë në ceremon

 

Shqipëria mori pjesë në Panairin Ndërkomëtar të Turizmit, Kiev, 11 – 13 maj 2021.

Më 11-13 Maj 2021 në IEC ( International Exhibition Center ) Kiev u zhvillua panairi ndëkombëtar IUTT ( International Ukrainian Turism and Travel ) ku mori pjesë edhe Shqiperia me një stendë të saj, me perfaqesues nga AKT ( Agjensia Kombetare e Turizmit ) dhe dy operatorë turistikë . Gjith

 

Info

 

Adresa

...
....
....

Tel / Fax

....
...
....
Fax. ....

E-MAIL

....

Orari zyrtar

....
...
....
....