Vizitë në fshatin Divinske në Zaporozhia – Ukrainë

Me rastin e 160 vjetorit të themelimit të fshatit Divinske në Zaporozhia-Ukraine, nga familje shqiptare, më 20 qershor 2021, z. Fation Peni, Shef i Misionit Diplomatik shqiptar në Ukrainë, së bashku me Konsullin e nderit të Shqiperisë në Ukraine, z. Shahin Omarov, morën pjesë në ceremoninë e inaugurimit të një permendoreje dhe në festimet përkatëse.

Adresa

...
....
....

Tel / Fax

....
...
....
Fax. ....

E-MAIL

....

Orari zyrtar

....
...
....
....