Përfaqësia e Komisionit Evropian në Luksemburg, organizoi nje webinar me titull: “Albanian Chairmanship of the OSCE”.

Ambasadorja e Shqiperise Suela Janina prezantoi prioritetet  dhe arritjet e Kryesisë Shqiptare të OSBE-së gjate ketij viti.    Kontribuan me fjalet e tyre Shefi i Përfaqësisë së Luksemburgut në Bashkimin Evropian, Stephan Koppelberg, dhe Përfaqësuesi i Drejtorisë së

 

Njoftim

Të nderuar qytetarë,   Ju informojmë se duke filluar nga data 15 korrik 2019, adresa e re e Ambasadës së Shqipërisë në Belgjikëdo të jetë: Avenue Louise 179, 1000 Bruxelles Duke filluar nga kjo datë, shërbimet konsullore për publikun do të ofrohen në adresën e si

 

Festivali Inovacionit në rajonin e Ballkanit (WB6) _ Tiranë 18-20.09.2018

NJOFTIM

 

Konfirmohet njohja e lejeve shqiptare të drejtimit të automjeteve në Belgjikë

[29-05-2018]   Lejet e drejtimit të automjeteve të lëshuara nga Shqipëria janë të njohuara në Belgjikë.   Praktikisht, nëse një shtetas shqiptar vjen në Belgjikë për më pak se 3 muaj, ai mund të përdorë lejen e tij shqiptare të drejtimit të automjetit.   Kurse shtetasit

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Avenue Louise 179,
1050 Bruxelles

Tel / Fax
 
Tel. + 32 2 640 14 22
 
Fax + 32 2 640 28 58 

Kontakt Urgjence

+32 48 54 01 237

Ky numër mund të përdoret vetëm në rast urgjence.

Abuzimi me këtë numër ju ngarkon me përgjegjësi ligjore

SHËRBIMI KONSULLOR

Aplikikm për Pasaporta dhe Karta ID e hënë, e martë dhe e mërkurë

10:00 - 14:00

Aplikime për shërbime të tjera:

e hënë-e premte:

10:00-14:00

* Shërbimi konsullor është i mbyllur në ditët e pushimeve zyrtare shqiptare:

5 sht 2023, 28 nën 2023, 29 nën 2023, 8 dhj.2023, 25 dhj 2023