Përfaqësia e Komisionit Evropian në Luksemburg, organizoi nje webinar me titull: “Albanian Chairmanship of the OSCE”.

Ambasadorja e Shqiperise Suela Janina prezantoi prioritetet  dhe arritjet e Kryesisë Shqiptare të OSBE-së gjate ketij viti. 

 

Kontribuan me fjalet e tyre Shefi i Përfaqësisë së Luksemburgut në Bashkimin Evropian, Stephan Koppelberg, dhe Përfaqësuesi i Drejtorisë së Përgjithshme për Negociatat e Fqinjësisë dhe Zgjerimit, Alberto Cammarata.

 

Pjesë e diskutimit ishte edhe rrugëtimi i Shqipërisë drejt integrimit evropian. Ambasadorja Suela Janina, informoi pjesëmarrësit mbi përparimin e Shqipërisë në përmbushjen e detyrimeve të nevojshme para mbajtjes së Konferencës së Parë ndër-Qeveritare, duke përfshirë reformën zgjedhore, luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit dhe progresin e reformes në drejtesi.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Avenue Louise 179,
1050 Bruxelles

Tel / Fax
 
Tel. + 32 2 640 14 22
 
Fax + 32 2 640 28 58 

Kontakt Urgjence

+32 48 54 01 237

Ky numër mund të përdoret vetëm në rast urgjence.

Abuzimi me këtë numër ju ngarkon me përgjegjësi ligjore

SHËRBIMI KONSULLOR

Aplikikm për Pasaporta dhe Karta ID e hënë, e martë dhe e mërkurë

10:00 - 14:00

Aplikime për shërbime të tjera:

e hënë-e premte:

10:00-14:00

* Shërbimi konsullor është i mbyllur në ditët e pushimeve zyrtare shqiptare:

5 sht 2023, 28 nën 2023, 29 nën 2023, 8 dhj.2023, 25 dhj 2023