DREJT VIZIONIT PËR PARKUN KOMBËTAR TË LUMIT TË EGËR VJOSA

  Puna e nisur me intensitet për shpalljen e Vjosës Park Kombëtar, është prioritet për qeverinë shqiptare dhe po aq vlerësohet nga bashkëpunëtorët ndërkombëtarë. Ekipi i ekspertëve do të udhëtojë drejt Vjosës për qëllime studimore, e më pas do të vijojë puna për përgatit

 

Eda Zari live ne Pontal de Maceió , Fortim , Ceará, Brazil.

Nje vale e re vjen ne Brazil nga Eda Zari https://fb.watch/dRKnNM1c9k/

 

109 vjet nga shpallja e Pavarësisë së Shqipërisë

Në 28 nëntor Shqipëria feston 109-vjetorin e shpalljes së mëvetësisë në të gjitha territoret shqiptare pas luftërave shekullore kundër pushtuesve osmanë që nga koha e Skënderbeut.

 

Informacion mbi lëvizjen e shtetasve të huaj ne Shqipëri

  Njihuni me masat e reja të vendosura nga Komiteti Teknik i Ekspertëve për hyrjet dhe qëndrimin në territorin e Shqipërisë:     https://punetejashtme.gov.al/al/informacion-mbi-levizjen-e-shtetasve-te-huaj-ne-shqiperi

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
SMDB Conjunto 04 Lote 03 Casa “D” Lago Sul
71680-040 Brasilia-DF, Brazil

Tel / Fax

Tel.+55 61 33 64 05 19
Nr. i emergjences: +55 61 99114 6568

'

E-MAIL

embassy.brasilia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00