15 vjet ne NATO

Pesëmbëdhjetë vjet në NATO: Një rrugëtim angazhimi, solidariteti dhe mbrojtjeje kolektive. Shqipëria mbetet një kontribues i përkushtuar i NATO-s, duke qëndruar me krenari krah aleatëve të saj, për të mbështetur paqen dhe vlerat tona të përbashkëta.

 

Antony Blinken në vizitën e tij të parë zyrtare në Shqipëri

Partneriteti dhe bashkëpunimi strategjik i Shqipërisë me SHBA-të, aleatin tonë të kahershëm, do të forcohet akoma edhe më shumë, ndërtuar mbi një themel të fortë mes vendeve dhe njerëzve tanë.   U nënshkruan dje me Sekretarin Blinken, dy Memorandume Mirëkuptimi

 

Samiti III i Diasporës Shqiptare

Në datat 22-23 Nëntor 2023, në Tiranë do të zhvillohet Dita e Arbëreshe dhe Samiti i 3-të i Diasporës Shqiptare, nën kujdesin e veçantë të Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë z. Edi Rama.

 

Albânia – Um paraíso europeu ainda desconhecido

      https://pontospravoar.com/albania-um-paraiso-europeu-ainda-desconhecido-barato/

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
SMDB Conjunto 04 Lote 03 Casa “D” Lago Sul
71680-040 Brasilia-DF, Brazil

Tel / Fax

Tel.+55 61 33 64 05 19
Nr. i emergjences: +55 61 99114 6568

'

E-MAIL

embassy.brasilia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00