Colours of Albania 2019

Edicioni i pestë i Colours Of Albania 2019, kjo fushatë promovuese për zbulimin e mrekullive të vendit ishte më shumë se një konkurs fotografie, ishte një përpjekje për lartësimin e imazhit të Shqipërisë në sytë e botës. 

 

Ndër fotografitë  pjesëmarrëse në konkurs u përzgjodhën më të mirat dhe 5 prej tyre morëçmime.

Adresa

Ambasada Shqiptare
SMDB Conjunto 04 Lote 03 Casa “D” Lago Sul
71680-040 Brasilia-DF, Brazil

Tel / Fax

Tel.+55 61 33 64 05 19
Nr. i emergjences: +55 61 99114 6568

'

E-MAIL

embassy.brasilia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00