Informacion mbi lëvizjen e shtetasve të huaj ne Shqipëri

 

Njihuni me masat e reja të vendosura nga Komiteti Teknik i Ekspertëve për hyrjet dhe qëndrimin në territorin e Shqipërisë:

 

 
https://punetejashtme.gov.al/al/informacion-mbi-levizjen-e-shtetasve-te-...

Adresa

Ambasada Shqiptare
SMDB Conjunto 04 Lote 03 Casa “D” Lago Sul
71680-040 Brasilia-DF, Brazil

Tel / Fax

Tel.+55 61 33 64 05 19
Nr. i emergjences: +55 61 99114 6568

'

E-MAIL

embassy.brasilia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00