Ngjyrat e Shqiperise 2019

Edicioni i pestë i konkursit fotografik “Colours of Albania”,një nismë që synon të përfshijë vendas e të huaj në një fushatë promovimi të vlerave dhe bukurive të Shqipërisë në rrjetet sociale, i bën jehonë larmishmërisë së stilit të jetës dhe trashëgimisë kulturore në vend. Me anë të fotografive që përdoruesit e rrjeteve sociale postojnë duke përdorur hashtag-un #coloursofalbania2019, sigurojnë menjëherë përfshirjen në këtë konkurs duke u kthyer në “diplomatë digjitalë” për përcjelljen e ngjyrave të Shqipërisë në botë. 
Konkursi do të mbetet i hapur deri në fund të shtatorit, ku më pas juria do të bëjë përzgjedhjen e 50 fotove më të mira dhe të 5 fotove fituese, të cilat do të ekspozohen në disa kryeqytete të botës.

Adresa

Ambasada Shqiptare
SMDB Conjunto 04 Lote 03 Casa “D” Lago Sul
71680-040 Brasilia-DF, Brazil

Tel / Fax

Tel.+55 61 33 64 05 19
Nr. i emergjences: +55 61 99114 6568

'

E-MAIL

embassy.brasilia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00