Samiti III i Diasporës Shqiptare

Në datat 22-23 Nëntor 2023, në Tiranë do të zhvillohet Dita e Arbëreshe dhe Samiti i 3-të i Diasporës Shqiptare, nën kujdesin e veçantë të Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë z. Edi Rama.

Adresa

Ambasada Shqiptare
SMDB Conjunto 04 Lote 03 Casa “D” Lago Sul
71680-040 Brasilia-DF, Brazil

Tel / Fax

Tel.+55 61 33 64 05 19
Nr. i emergjences: +55 61 99114 6568

'

E-MAIL

embassy.brasilia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00